DESPRE NOI

Salut! Dacă ai ajuns pe web.noobz înseamnă că ai nevoie să pui bazele unei afaceri online sau afacerea ta offline are nevoie de o prezență online de impact. Suntem aici pentru tine, să te îndrumăm și să te ajutăm, de la stadiul de prospectare a pieței până la dezvoltarea, implementarea, lansarea și promovarea proiectului online mult visat.

Scrie-ne un mesaj prin care să ne povestești cum vezi tu lucrurile, iar noi îți oferim gratuit primele 25 de minute de consultanță, prin care îți prezentăm clar un plan de acțiune. Lăsăm vorba pentru alții, noi trecem direct la treabă, pentru că trebuie să facem diferența dintre #SUPRAVIEȚUITORI și #CAMPIONI.

Cristian Gănescu

Managing Partner

Expertiză
Project Management
Web Development
Web Design
SEO

Cristian Gănescu

Managing Partner

Dacă ai ajuns aici printr-o recomandare, probabil știi deja câte ceva despre activitatea mea profesională de la cei pentru care am lucrat. Dacă suntem la prima întâlnire, vreau să te asigur că ai ajuns unde trebuie și că împreună putem da viață planurilor tale.

Ultimii peste 12 ani i-am investit în aprofundarea și dezvoltarea proiectelor online, atât în domeniul comercial, cât și în cel politic. Am lansat website-uri pentru fețe cunoscute ale policii românești și internaționale, am dezvoltat platforme de gamification pentru companii din industria berii, din banking, energie și pentru partide politice din întreaga lume.

De 7 ani de zile administrez website-uri de știri generaliste, economice, de busines, de lifestyle și tehnologie, lucru ce mă ajută să înțeleg și mai bine ce își doresc consumatorii.

Doar în ultimii 2 ani de zile am coordonat, dezvoltat și implementat peste 19 proiecte politice online și peste 30 de website-uri dintr-o gamă largă de industrii.

Mădălina Gănescu

Managing Partner

Expertiză
Digital Marketing
Comunicare
Content
Media

Mădălina Gănescu

Managing Partner

Copywriting, Media și Comunicare, Digital Marketing? Spune-mi ce ai nevoie, sunt aici să te ajut!

În peste 8 ani de zile am documentat și redactat peste 6000 de articole online și zeci de calendare de conținut. Am pregătit și coordonat peste 1000 de jurnale de știri și emisiuni TV cu tematică polică și divertisment, totul cu publicul țintă în minte.

Cea mai mare provocare în lansarea unui proiect nou online nu ține de dezvoltarea și implementarea acestuia, ci de conținut și promovare. Pentru asta sunt eu aici!

Pentru că astăzi fac ceea ce-mi place, munca este o relaxare pentru mine. Nu-ți voi cere niciodată date exacte și planuri alambicate. E de ajuns să te cunosc și să-ți cunosc foarte bine afacerea ca să pot să îți spun mai departe povestea.

Convinge-te de asta prin cele 25 de minute de consultanță pe care ți le oferim gratuit. O să merite!

CE NE DIFERENȚIAZĂ

Documentare.

Te cunoaștem, îți cunoaștem afacerea și pregătim o propunere de strategie dinainte de a face cunoștință. Chiar dacă activăm în industrii diferite, datoria noastră este să îți punem la dispoziție toate armele necesare cuceririi universului digital.

Audit.

Analizăm paginile social media, website-ul și strategia de marketing digital existente și îți prezentăm încă de la prima întâlnire propuneri concrete, care livrează garantat rezultate. În baza unui audit complet și corect, vei ști de la început care sunt vulnerabilitățile pe care trebuie să le elimini pentru a avea succes în online.

Planificare.

Lucrăm după un plan foarte bine structurat, cu un timeline garantat, ce poate fi consultat în timp real de către client. S-ar putea să livrăm uneori rezultatele înainte de deadline-ul stabilit, dar niciodată mai târziu.

Livrare.

Nu vindem ceea ce nu putem livra, iar pentru fiecare verticală din proiect, avem specialiști dedicați care livrează rezultate la timp și în limita bugetului stabilit. Dacă am agreat un deadline de livrare, nu revenim asupra lui și ne dăm silința să oferim ce am promis.

Raportare.

Raportăm periodic clientului statusul proiectului și solicităm feedback în timp real pentru a ajunge împreună la rezultatul dorit. Raportăm, de asemenea, corect și complet, rezultatele oricărei campanii de marketing și comunicare pe care alegi să le desfășori cu noi.

Optimizare.

Deși lucrăm pe un project charter prestabilit de comun acord, în timpul dezvoltării proiectului optimizăm structura de lucru, conținutul și campaniile de marketing și comunicare astfel încât să obținem cele mai bune rezultate.

Project management.

Un proiect digital de succes are în spate un Project Manager iscusit. Nu ne abatem de la livrabilele stabilite, pentru că va exista întotdeauna acel cineva care să urmărească interesele clientului și să se asigure de livrarea serviciilor la timp și în limita bugetului disponibil.

Suport și mentenanță.

Oferim clientului consultanța necesară și suportul pe termen lung pentru a întreține website-ul. Și ce dacă ești atehnic și uiți să faci actualizările platformei la timp, suntem aici ca un prieten credincios, care niciodată nu te lasă la greu.

Ești pregătit să ne cunoaștem și să lucrăm împreună?

SĂ ÎNCEPEM!

BLOG

25 iunie 2018
Cum afectează rata de conversie timpul de încărcare pe website
Timpul de încărcare pe website este unul dintre factorii principali care afectează rata de conversie online. Pentru cei dintre voi care nu știați, un timp de încărcare pe site mai mare de 2 secunde poate duce la înjumătățirea numărului...
03 aprilie 2018
Vreau un website – Care este primul pas
Prezența online nu este o joacă de copil, iar dacă nu ai grijă cum împachetezi informația, riști să se întoarcă totul împotriva ta ca un boomerang. Iar acest lucru vi-l confirmă o persoană care a experimentat tot ce se...
30 martie 2018
Web Design – Un dicționar rapid pentru începători
Web Design-ul este un proces complex de colectare a ideilor și cerințelor și aranjarea elementelor într-o manieră estetică, ținând cont de anumite principii specifice scopului care este urmărit. Web Design este un proces similar cu cel de creație, al...
27 martie 2018
Web Development sau drumul de la idee la site, aplicație sau forumuri
Web Development este un termen folosit pentru o arie foarte largă de aplicabilitate. Rezultatul unui proces de web development poate varia de la o pagină de internet statică sau un landing page, până la aplicații complexe, cum ar fi...