SERVICII

Se spune că, un produs nu valorează nimic fără strategia de marketing perfectă. Ai nevoie de un partener de încredere pentru dezvoltarea și implementarea strategiei de marketing digital, pariază pe noi și vei avea doar de câștigat. Ce și cum facem, află acum!

STRATEGIE DE MARKETING DIGITAL

Orice proiect online are nevoie în prima etapă de o serie de audituri (pentru social media / website), prin care să definim punctele tari, punctele slabe și să stabilim soluțiile pe care trebuie să le adoptăm pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Îți suntem alături nu doar pentru a crea un nou website sau un logo, ci ne putem ocupa de tot ce înseamnă prezența online a afacerii tale, de la paginile de Facebook și Instagram, la Newsletterele sau Landingpage-urile de campanie prin care îți fidelizezi clienții.

Când spunem că te cunoaștem dinainte să facem cunoștință, nu mințim cu nimic. Vei vedea că, vom livra rezultate încă de la prima noastră întâlnire. Timpul este prețios și dorim să îl utilizăm inteligent, pentru a performa. Astfel încât, după ce ne-ai transmis solicitarea prin formularul de ofertă, ne facem temele și venim cu planul de acțiune.

Îți propunem un plan de marketing general, care cuprinde planurile de promovare pentru fiecare canal de comunicare în parte, astfel încât consumatorul dacă nu ajunge la tine prin site, sigur va fi atras prin rețelele social media sau prin publicitatea Google.

Business-ul tău online are nevoie se SEO (Search Engine Optimization) sau SEM (Search Engine Marketing), ne ocupăm noi de tot. Pentru că vorbim despre două aspecte de marketing online care presupun timp și resurse pe termen lung, majoritatea brandurilor preferă să le pună pe ultimul loc în strategie.

Nu trebuie să te complici să înțelegi ce se întâmplă în spate, spune-ne ce dorești să obții și noi îți livrăm rezultatele.

SOLICITĂ O OFERTĂ!

Conținut

Este foarte important să acorzi atenție conținutului de pe site, iar asta pentru că după cartea decat vizită, aceasta este prima întâlnire pe care potențialul consumator o are cu serviciile și produsele tale. Categoric, componenta vizuală sau cea funcțională sunt foarte importante, după cum spuneam în secțiunea DESIGN, dar același lucru este valabil în ceea ce privește conținutul. Un copywrite bun menține atenția vizitatorilor pe site. Un conținut care nu încurajează publicul să exploreze, să descopere și să interacționeze cu serviciile și produsele tale, este un conținut ”mort”. Importanța cuvintelor nu trebuie subestimată, indiferent de industria în care activezi.

Adaptează comunicare pe limbajul și nevoile consumatorilor brandului tău și te vei bucura de succes pe termen lung. Fie că ai nevoie de conținut pentru un website de prezentare, vrei să împrospătezi conținutul de pe site-ul actual, să dezvolți o campanie de informare / promovare sau să comunici publicului țintă lansarea unor noi servicii sau produse, lasă-ne să ne ocupăm de mesajul pe care vrei să îl transmiți.

SEO (Search Engine Optimization) și algoritmii Google, ca de altfel și call to action-urile folosite sunt foarte importante, dar componenta care contează cel mai mult pentru public este conținutul și modul în care îți construiești imaginea în fața acestuia. Este simplu să atragi vizitatori pe site sau pe paginile de social media, dar partea cea mai grea intervine atunci când trebuie să le menții interesul pe termen lung. Ca să reușești asta, creează conținut de calitate!

Înainte să lansezi noul site, indiferent cât de mare este afacerea ta, asigură-te că întreg conținutul este corect redactat și structurat.

Content marketing

Învață să administrezi conținutul online pe baza unui calendar editorial, care să te ajute să ajungi cât mai aproape de publicul tău. O strategie de content marketing documentată garantează că toate părțile implicate în proiect înțeleg de ce creezi conținut, pentru cine creezi conținut, cum te diferențiezi de competiție, unde publici conținutul creat și nu în ultimul rând, poate cel mai important lucru: cum este măsurat succesul.

Strategia de content marketing pe care o adopți stă la baza deciziilor pe care le iei în ceea ce privește tipul de conținut pe care îl creezi. Permite-ne să ducem conținutul editorial la următorul nivel și să construim o strategie de comunicare integrală. Ne putem ocupa pentru tine de tot ceea ce înseamnă conținutul pentru revistele print, blogul companiei, newslettere, landingpage-uri de campanie sau studii periodice de informare a consumatorilor.

Cu ajutorul unui calendar editorial, atât echipa noastră, cât și clientul poate beneficia de o imagine de ansamblu detaliată când vine vorba despre modul în care se execută comunicare aceluiași mesaj pe mai multe canale. Majoritatea calendarelor de conținut includ combinații de date precum, dar nu se limitează la: teme tratate în articole, autor, beneficiar, data publicării, status, canalul de comunicare, formatul, categoria, publicul țintă și audiența care accesează conținutul.

Native Advertising

Consumatorii s-au săturat de advertorialele clasice și de publicitatea agasantă, iar aici intervine content marketingul și native advertising-ul. Învață cu ajutorul nostru cum să ajungi la publicul țintă într-o manieră firească, relaxantă, care să ofere o experiență de cumpărare informată.

Livrează mesajul publicitar într-o formă similară (nativă) contextului în care apare. Native advertising-ul merge mână în mână cu content marketingul și cu publicitatea display prin care poți retargeta conținut relevant cu scopul de a crea conversie. Îți propunem un plan de conținut atât pentru perioade limitate, cât și pentru o strategie pe termen lung. Trimite-ne nevoile tale prin formularul de ofertă și revenim în 24 de ore cu o propunere de lucru.

Te putem ajuta să ai succes prin native advertising. În ultimii ani, a avut loc o creștere semnificiativă în ceea ce privește interesul pentru native advertising. Cu noi vei afla mai multe despre cum funcționează native advertising-ul, cum eviți capcanele și cum obții cele mai bune rezultate. Native advertising-ul realizat corespunzător va transforma engagementul audienței în rezultate concrete în ceea ce privește afacerea ta.

SOLICITĂ O OFERTĂ!

Design

Ai decis că ai nevoie de un site nou, deci ai făcut primul pas în cucerirea industriei online. Totuși, un lucru de care este indicat să ții cont ține de faptul că, un web design profesional este critic într-un mediu online competitiv. Mai mult decât atât, prima impresie asupra site-ului afacerii tale va avea o influență majoră asupra impulsului potențialului client de a da click pentru a citi mai departe sau pentru a crea conversie.

Serviciile includ, dar nu sunt limitate la: design care respectă regulile SEO (Search Engine Optimization), design logo, design site de prezentare, design site de știri, design blog, design e-commerce, design pentru print, copywriting, bannere și alte tipuri de vizualuri. Spune-ne ce ai nevoie și îți prezentăm propunerile noastre.

Design web

web.noobz nu livrează doar un design web frumos, ci și structuri care le oferă consumatorilor brandului informațiile de care au nevoie, indiferent că vorbim despre o descriere generală, prezentarea produselor și serviciilor sau adresa la care te poate găsi.

Serviciile noastre de web design sunt dezvoltate pe baza nevoilor tale. Putem dezvolta propuneri de design simple sau complexe, care nu sunt doar atractive, ci și funcționale, dar mai ales care promovează afacerea ta chiar și atunci când tu nu poți face asta.

Alocăm timpul necesar pentru a înțelege obiectivele tale și pentru a dezvolta un site care să atragă consumatorii și clienții. De asemenea, luăm în calcul importanța competiției și ne concentrăm pe servicii care îmbunătățesc brandul, comunicare și interacțiunea cu publicul țintă. Fie că ei nevoie de un site mobile-ready, o aplicație personalizată sau soluții de marketing, te susținem pe tot parcursul drumului.

Design logo

Logo-ul este cel care trebuie să te definească sau să-ți definească afacerea. Fără cuvinte, acesta trebuie să transmită CE ESTE și CE FACE compania ta. Logo-ul este o parte importantă din promovarea și marketingul afacerii tale și de cele mai multe ori este cel care atrage prima dată atenția potențialului consumator.

Ai nevoie de un logo personalizat? Suntem aici să îți promovăm numele companiei și să creem o imagine vizuală care să reprezinte serviciile sau misiunea afacerii tale.

Când îți dai seama că ai nevoie de un logo?
- Afacerea ta are nevoie de un aspect profesional;
- Vrei să îmbunătățești vizibilitatea brandului, a produselor sau serviciilor sau chiar viziunea;
- Ai nevoie de un awareness mai mare;
- Se impune o imagine vizuală care să transmită cine ești și ce faci;
- Vrei să transmiți seriozitate și angajament față de consumatori.

Graphic Design și Print

Oferim inclusiv servicii de print. Așa încât, dacă ai nevoie de cărți de vizită, plicuri, broșuri sau ai în plan proiecte print complexe precum o expoziție, trimite-ne o solicitare și te ajutăm noi. Dacă ne ocupăm noi de noul tău website, îți oferim 50% discount la designul pentru cărțile de vizită.

SOLICITĂ O OFERTĂ!

Web Development

Consumatorii vor să se conecteze online cu brandul tău? Ai nevoie de un website? Te putem ajuta cu un nou site sau putem să îl reîmprospătăm pe cel existent. Echipa de design lucrează împreună cu dezvoltatorii pentru a livra site-uri și aplicații funcționale, orientate către o experiență de utilizare simplă, corectă și completă.

Construim și oferim mentenanță pentru website-uri ușor de utilizat, astfel încât să poți crea rapid pagini noi, să poți schimba conținut și să menții blogul cu ajutorul unor cunoștințe tehnice minime. Aplicațiile și site-urile pe care le creem sunt simple de menținut și de actualizat. Nu este suficient să ai un design atractiv! Acesta trebuie să fie dezvoltat corect de către un programator cu experiență, astfel încât să nu te trezești în timp cu numeroase bug-uri, care afectează performanța site-ului.

Plug-in-urile sunt bune, atunci când sunt utilizare corespunzător și nu sunt integrate în site cu speranța că vor folosi la ceva.

Dacă nu ai grijă ce soluții instalezi pe platforma online, poți să experimentezi inclusiv situații în care site-ul să nu fie accesibil zile întregi, pentru că are parte de o eroare greu de remediat.

Ne dorim ca beneficiarii site-urilor și aplicațiilor create de noi să aibă parte de o experiență de utilizare completă, care să nu dea bătăi de cap și să ajute business-ul online să prospere. Astfel, după ce am analizat mii de website-uri, știm exact cum să optimizăm site-ul companiei tale și să optimizăm conținutul.

Avem în vedere modul de utilizare, conversia și performanța în ansamblul ei și furnizăm recomandări substabțiale, care să aibă impact nu doar la nivel de trafic pe site, ci și asupra deciziilor pe care le ia publicul țintă când se află acolo. Cu noi, poți obține ROI din serviciile de web development, având parted de o privire de ansamblu completă asupra modului în care performează website-ul și anumite pagini de pe platformă.

SOLICITĂ O OFERTĂ!

Ești pregătit să ne cunoaștem și să lucrăm împreună?

SĂ ÎNCEPEM!

BLOG

25 iunie 2018
Cum afectează rata de conversie timpul de încărcare pe website
Timpul de încărcare pe website este unul dintre factorii principali care afectează rata de conversie online. Pentru cei dintre voi care nu știați, un timp de încărcare pe site mai mare de 2 secunde poate duce la înjumătățirea numărului...
03 aprilie 2018
Vreau un website – Care este primul pas
Prezența online nu este o joacă de copil, iar dacă nu ai grijă cum împachetezi informația, riști să se întoarcă totul împotriva ta ca un boomerang. Iar acest lucru vi-l confirmă o persoană care a experimentat tot ce se...
30 martie 2018
Web Design – Un dicționar rapid pentru începători
Web Design-ul este un proces complex de colectare a ideilor și cerințelor și aranjarea elementelor într-o manieră estetică, ținând cont de anumite principii specifice scopului care este urmărit. Web Design este un proces similar cu cel de creație, al...
27 martie 2018
Web Development sau drumul de la idee la site, aplicație sau forumuri
Web Development este un termen folosit pentru o arie foarte largă de aplicabilitate. Rezultatul unui proces de web development poate varia de la o pagină de internet statică sau un landing page, până la aplicații complexe, cum ar fi...