Strategie de Marketing Digital

Strategia de marketing digital este esențială în construirea unei prezențe online solide, dar cu toate acestea, chiar și în 2018, multe companii nu au o strategie de marketing digital.

O strategie de marketing digital integrată îți oferă o fundație pentru toate activitățile cheie de marketing online pe care ți le propui.

Te ajutăm să planifici strategia digitală care să te ajute să crești lead-urile și vânzările afacerii tale. Consumatorii vor auzi mai mult de tine, vor interacționa cu produsele și serviciile tale, pentru ca în final să ajungă să le achiziționeze și să le recomande celor din jur.

Strategia de marketing digital reprezintă comunicarea pe mai multe canale, iar obiectivul nostru este să te ajutăm să fii peste tot, în mintea consumatorului.

Dacă întâmpini dificultăți în implementarea unei strategii de marketing digital, suntem aici să te ajutăm să stabilești publicul țintă, să identifici scopul și instrumentele de digital marketing de care ai nevoie, ca de altfel să evaluezi canalele și practicile de marketing digital deja existente.

Vom dezvolta pentru tine auditul pentru conținutul existent și vom identifica lacunele acestuia, pentru ca ulterior să creăm un plan de conținut orientat către conversie.

Documentul tău de strategie de marketing digital te va ajuta să ai o imagine de ansamblu asupra acțiunilor pe care le vei întreprinde pe o durată medie sau lungă de timp, cu scopul de a-ți atinge obiectivul de business.

Ești pregătit să ne cunoaștem și să lucrăm împreună?

SĂ ÎNCEPEM!

BLOG

25 iunie 2018
Cum afectează rata de conversie timpul de încărcare pe website
Timpul de încărcare pe website este unul dintre factorii principali care afectează rata de conversie online. Pentru cei dintre voi care nu știați, un timp de încărcare pe site mai mare de 2 secunde poate duce la înjumătățirea numărului...
03 aprilie 2018
Vreau un website – Care este primul pas
Prezența online nu este o joacă de copil, iar dacă nu ai grijă cum împachetezi informația, riști să se întoarcă totul împotriva ta ca un boomerang. Iar acest lucru vi-l confirmă o persoană care a experimentat tot ce se...
30 martie 2018
Web Design – Un dicționar rapid pentru începători
Web Design-ul este un proces complex de colectare a ideilor și cerințelor și aranjarea elementelor într-o manieră estetică, ținând cont de anumite principii specifice scopului care este urmărit. Web Design este un proces similar cu cel de creație, al...
27 martie 2018
Web Development sau drumul de la idee la site, aplicație sau forumuri
Web Development este un termen folosit pentru o arie foarte largă de aplicabilitate. Rezultatul unui proces de web development poate varia de la o pagină de internet statică sau un landing page, până la aplicații complexe, cum ar fi...