Strategie de Conținut

Este foarte important să acorzi atenție conținutului de pe site, iar asta pentru că după cartea de vizită, aceasta este prima întâlnire pe care potențialul consumator o are cu serviciile și produsele tale. Categoric, componenta vizuală sau cea funcțională sunt foarte importante, după cum spuneam în secțiunea Web Development, dar același lucru este valabil în ceea ce privește conținutul.

Un copywrite bun menține atenția vizitatorilor pe site. Un conținut care nu încurajează publicul să exploreze, să descopere și să interacționeze cu serviciile și produsele tale, este un conținut ”mort”. Importanța cuvintelor nu trebuie subestimată, indiferent de industria în care activezi. Adaptează comunicarea la limbajul și nevoile consumatorilor brandului tău și te vei bucura de succes pe termen lung.

Fie că ai nevoie de conținut pentru un website de prezentare, vrei să împrospătezi conținutul de pe site-ul actual, să dezvolți o campanie de informare / promovare sau să comunici publicului țintă lansarea unor noi servicii sau produse, lasă-ne să ne ocupăm de mesajul pe care vrei să îl transmiți.

SEO (Search Engine Optimization) și algoritmii Google, ca de altfel și call to action-urile folosite sunt foarte importante, dar componenta care contează cel mai mult pentru public este conținutul și modul în care îți construiești imaginea în fața acestuia.

Este simplu să atragi vizitatori pe site sau pe paginile de social media, dar partea cea mai grea intervine atunci când trebuie să le menții interesul pe termen lung. Ca să reușești asta, creează conținut de calitate!

Înainte să lansezi noul site, indiferent cât de mare este afacerea ta, asigură-te că întreg conținutul este corect redactat și structurat.

Content marketing

Învață să administrezi conținutul online pe baza unui calendar editorial, care să te ajute să ajungi cât mai aproape de publicul tău. O strategie de content marketing documentată garantează că toate părțile implicate în proiect înțeleg de ce creezi conținut, pentru cine creezi conținut, cum te diferențiezi de competiție, unde publici conținutul creat și nu în ultimul rând, poate cel mai important lucru: cum este măsurat succesul.

Strategia de content marketing pe care o adopți stă la baza deciziilor pe care le iei în ceea ce privește tipul de conținut pe care îl creezi. Permite-ne să ducem conținutul editorial la următorul nivel și să construim o strategie de comunicare integrată.

Ne putem ocupa pentru tine de tot ceea ce înseamnă conținutul pentru revistele print, blogul companiei, newslettere, landingpage-uri de campanie sau studii periodice de informare a consumatorilor.

Cu ajutorul unui calendar editorial, atât echipa noastră, cât și clientul pot beneficia de o imagine de ansamblu detaliată când vine vorba despre modul în care se execută comunicarea aceluiași mesaj pe mai multe canale.

Majoritatea calendarelor de conținut includ combinații de date precum, dar nu se limitează la, teme tratate în articole, autor, beneficiar, data publicării, status, canalul de comunicare, formatul, categoria, publicul țintă și audiența care accesează conținutul.

Native advertising

Consumatorii s-au săturat de advertorialele clasice și de publicitatea agasantă, iar aici vin în ajutor content marketingul și native advertisingul. Învață cu ajutorul nostru cum să ajungi la publicul țintă într-o manieră firească, relaxantă, care să ofere o experiență de cumpărare informată publicului tău țintă.

Livrează mesajul publicitar într-o formă similară (nativă) contextului în care apare. Native advertisingul merge mână în mână cu content marketingul și cu publicitatea display prin care poți retargeta conținut relevant cu scopul de a crea conversie.

Îți propunem un plan de conținut atât pentru perioade limitate, cât și pentru o strategie pe termen lung. Transmite-ne nevoile tale și revenim în 24 de ore cu o propunere de lucru.

Te putem ajuta să ai succes prin native advertising și content marketing!

În ultimii ani, a avut loc o creștere semnificiativă în ceea ce privește interesul pentru native advertising. Cu noi vei afla mai multe despre cum funcționează native advertisingul, cum eviți capcanele și cum obții cele mai bune rezultate. Native advertisingul realizat corespunzător va transforma engagementul audienței în rezultate concrete când vine vorba de afacerea ta.

Ești pregătit să ne cunoaștem și să lucrăm împreună?

SĂ ÎNCEPEM!

BLOG

25 iunie 2018
Cum afectează rata de conversie timpul de încărcare pe website
Timpul de încărcare pe website este unul dintre factorii principali care afectează rata de conversie online. Pentru cei dintre voi care nu știați, un timp de încărcare pe site mai mare de 2 secunde poate duce la înjumătățirea numărului...
03 aprilie 2018
Vreau un website – Care este primul pas
Prezența online nu este o joacă de copil, iar dacă nu ai grijă cum împachetezi informația, riști să se întoarcă totul împotriva ta ca un boomerang. Iar acest lucru vi-l confirmă o persoană care a experimentat tot ce se...
30 martie 2018
Web Design – Un dicționar rapid pentru începători
Web Design-ul este un proces complex de colectare a ideilor și cerințelor și aranjarea elementelor într-o manieră estetică, ținând cont de anumite principii specifice scopului care este urmărit. Web Design este un proces similar cu cel de creație, al...
27 martie 2018
Web Development sau drumul de la idee la site, aplicație sau forumuri
Web Development este un termen folosit pentru o arie foarte largă de aplicabilitate. Rezultatul unui proces de web development poate varia de la o pagină de internet statică sau un landing page, până la aplicații complexe, cum ar fi...