Web Development

Consumatorii vor să se conecteze online cu brandul tău? Ai nevoie de un website? Te putem ajuta cu un nou site sau putem să îl reîmprospătăm pe cel existent. Echipa de design lucrează împreună cu dezvoltatorii pentru a livra site-uri și aplicații funcționale, orientate către o experiență de utilizare simplă, corectă și completă.

Construim și oferim mentenanță pentru website-uri ușor de utilizat, astfel încât să poți crea rapid pagini noi, să poți schimba conținut și să menții blogul cu ajutorul unor cunoștințe tehnice minime. Aplicațiile și site-urile pe care le creăm sunt simple de menținut și de actualizat.

Nu este suficient să ai un design atractiv! Acesta trebuie să fie dezvoltat corect de către un programator cu experiență, astfel încât să nu te trezești în timp cu numeroase bug-uri, care afectează performanța site-ului.

Pluginurile sunt bune, atunci când sunt utilizate corespunzător și nu sunt integrate în site cu speranța că vor folosi, poate, cândva la ceva. Dacă nu ai grijă ce soluții instalezi pe platforma online, poți să experimentezi inclusiv situații în care site-ul să nu fie accesibil zile întregi, pentru că are parte de o eroare greu de remediat.

Ne dorim ca beneficiarii site-urilor și aplicațiilor create de noi să aibă parte de o experiență de utilizare completă, care să nu dea bătăi de cap, ci să ajute business-ul online sau offline să prospere. Astfel, după ce am analizat mii de website-uri, știm exact cum să optimizăm site-ul companiei tale și conținutul pe care îl livrează acesta consumatorilor.

Avem în vedere modul de utilizare, conversia și performanța în ansamblul ei și furnizăm recomandări substanțiale, care să aibă impact nu doar la nivel de trafic pe site, ci și asupra deciziilor pe care le ia publicul țintă când se află acolo. Cu noi, poți obține ROI din serviciile de web development, având parte de o privire de ansamblu completă asupra modului în care performează website-ul și anumite pagini de pe platformă.

DTP / WEB DESIGN

Ai decis că ai nevoie de un site nou. Așadar, ai făcut primul pas în cucerirea industriei online. Totuși, un lucru de care este indicat să ții cont este că, un web design profesional este critic într-un mediu online competitiv. Mai mult decât atât, prima impresie asupra site-ului afacerii tale va avea o influență majoră asupra impulsului potențialului client de a da click pentru a citi mai departe sau pentru a crea conversie.

web.noobz nu livrează doar un design web frumos, ci se concentrează pe structuri care le oferă consumatorilor brandului informațiile de care au nevoie, indiferent că vorbim despre o descriere generală, prezentarea produselor și serviciilor sau adresa la care te poate găsi.

Serviciile noastre de web design sunt dezvoltate pe baza nevoilor tale. Putem crea propuneri de design simple sau complexe, care nu sunt doar atractive, ci și funcționale, dar mai ales care promovează afacerea ta chiar și atunci când tu nu poți face asta.

Alocăm timpul necesar pentru a înțelege obiectivele tale și pentru a dezvolta un site care să atragă consumatorii și clienții. De asemenea, luăm în calcul importanța competiției și ne concentrăm pe servicii care îmbunătățesc brandul, comunicare și interacțiunea cu publicul țintă.

Fie că ei nevoie de un site mobile-ready, o aplicație personalizată sau soluții de marketing digital, te susținem pe tot parcursul drumului.

Logo-ul este cel care trebuie să te definească sau să-ți definească afacerea. Fără prea multe cuvinte, acesta trebuie să transmită CE ESTE și CE FACE compania ta. Logo-ul este o parte importantă din promovarea și marketingul afacerii tale și de cele mai multe ori este cel care atrage prima dată atenția potențialului consumator.

Ai nevoie de un logo personalizat? Suntem aici să îți promovăm numele companiei și să creăm o imagine vizuală care să reprezinte serviciile sau misiunea afacerii tale.

Oferim inclusiv servicii DTP (Desktop Publishing). Așa încât, dacă ai nevoie de cărți de vizită, plicuri, broșuri sau ai în plan proiecte print complexe precum o expoziție sau o campanie de promovare outdoor, vino la noi pentru creația grafică.

Ești pregătit să ne cunoaștem și să lucrăm împreună?

SĂ ÎNCEPEM!

BLOG

25 iunie 2018
Cum afectează rata de conversie timpul de încărcare pe website
Timpul de încărcare pe website este unul dintre factorii principali care afectează rata de conversie online. Pentru cei dintre voi care nu știați, un timp de încărcare pe site mai mare de 2 secunde poate duce la înjumătățirea numărului...
03 aprilie 2018
Vreau un website – Care este primul pas
Prezența online nu este o joacă de copil, iar dacă nu ai grijă cum împachetezi informația, riști să se întoarcă totul împotriva ta ca un boomerang. Iar acest lucru vi-l confirmă o persoană care a experimentat tot ce se...
30 martie 2018
Web Design – Un dicționar rapid pentru începători
Web Design-ul este un proces complex de colectare a ideilor și cerințelor și aranjarea elementelor într-o manieră estetică, ținând cont de anumite principii specifice scopului care este urmărit. Web Design este un proces similar cu cel de creație, al...
27 martie 2018
Web Development sau drumul de la idee la site, aplicație sau forumuri
Web Development este un termen folosit pentru o arie foarte largă de aplicabilitate. Rezultatul unui proces de web development poate varia de la o pagină de internet statică sau un landing page, până la aplicații complexe, cum ar fi...